Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свобода» може розраховувати на «УДАР», а Садовий – ні

«Я думаю, співпраця «УДАРУ» із ВО «Свобода» буде конструктивною, і якщо виникне питання для абсолютної більшості, а це дві третини від депутатського складу, для зняття міського голови з його посади, то ми дуже радо їм допоможемо. «Свобода» може розраховувати на наші голоси». Про це сьогодні, 30 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської міської ради, голова фракції партії «УДАР» у Львівській міській раді Ярослав Гінка.

«Всі знають моє ставлення до Андрія Івановича, але тепер я, так би мовити, вже більше в темі. Відповідно, можу підняти документи, подивитися на результати його діяльності, зробити певні висновки та конструктивно його критикувати. Якщо до того, як я став депутатом міської ради, це були лише слова, то зараз я спробую підкріпити це фактами. Я думаю що Садовий зараз буде дуже лагідний та конструктивний, адже знає, що будь-якої миті ВО «Свобода» разом з партією «УДАР» зможе легко його зняти з посади», - зазначив Ярослав Гінка.

Він також повідомив, що «УДАР» претендує на три комісії у Львівській міській раді: «Я вже декларував, що це три комісії – молоді та спорту, бюджетна комісія та комісія з питань економічної політики».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ