Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свобода» може вийти з Комітету опору диктатурі

Партія «Свобода» має намір переглянути свою участь у Комітеті опору диктатурі (КОД). Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив лідер «Свободи» Олег Тягнибок, відповідаючи на запитання про те, чи готова його політсила вести із «Фронтом змін» та «Батьківщиною» розмову про узгоджену участь у парламентській кампанії 2012 року.

Зокрема, політик заявив, що у найближчий понеділок відбудеться засідання представників опозиційних партій у рамках Комітету опору диктатурі. О.Тягнибок припустив, що під час зустрічі присутні обговорюватимуть формат участі опозиціонерів у майбутніх парламентських виборах за новим законом, повідомляє ZN.UA.

«Думаю, про це будуть розмови. Ми, звісно, прийдемо на засідання КОДу, послухаємо пояснення (щодо голосування депутатів НУНС та БЮТ за новий закон про вибори – ред.), бо вони дуже потрібні», — зауважив лідер «Свободи».

«Хоча, якщо відверто, для чого було створювати той Комітет опору диктатурі? Для чого було проводити багатогодинні засідання? Для чого було створювати комісії з розробки нових законопроектів про вибори?» – обурився О.Тягнибок.

«Для того, щоби потім за спиною своїх партнерів усе переграти, домовитись із владою і проголосувати за потрібний їй закон», — пояснив лідер «Свободи».

Крім того, О.Тягнибок додав, що на найближчому засіданні політради партії свободівці розглянуть питання про доцільність перебування «Свободи» в комітеті.

«Але поки такого рішення не прийнято, я б не хотів озвучувати якісь поспішні висновки. Побачимо...» – резюмував політик.

Нагадємо, що Комітет опору диктатурі створили опозиційні партії після арешту 5 серпня Юлії Тимошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ