Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Свобода» перейде у жорстку опозицію, якщо головою Львівської облради стане не свободівець, – Тягнибок

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок у коментарі Гал-інфо зазначив, що на Політраді визначились із єдиним кандидатом на посаду голови Львівської обласної ради. Це Олег Панькевич, який є заступником голови ВО "Свобода".

"Олег Панькевич – це людина, яка чотири рази обиралася депутатом: один раз Бродівської районної ради і тричі – Львівської обласної ради. Це людина твердих політичних переконань, людина надійна, яка вміє знаходити компроміс і зможе консолідувати Львівську обласну раду. Перебуваючи після Помаранчевої революції на посаді голови Бродівської державної адміністрації, зарекомендував себе якнайкраще. Має великий авторитет серед мешканців Бродівського району, адже пройшов до обласної ради саме у мажоритарному окрузі цього району", – зазначив Олег Тягнибок.

Також лідер "Свободи" зазначив, що напередодні сесії Львівської обласної ради почали використовувати брудні схеми підкупу та залякування депутатів обласної ради. Чиниться шалений тиск на них та на членів їхніх родин. "Буде сценарій – «кандидат-тушка». Тому завтра (30 листопада) у Львівській обласній раді ми очікуємо провокацій", – додав Олег Тягнибок.

Також він висловив надію, що Львівську обласну раду все-таки очолить кандидат від "Свободи", бо, на його думку, для Львівщини буде стратегічною помилкою, коли її очолить або зрадник, або представник провладної партії.

"Позиція "Свободи" така: або голова Львівської обласної ради – від "Свободи", або усі депутати фракції "Свободи" переходять у жорстку опозицію», - підсумував лідер "Свободи".

Додамо, у Львівській облраді 116 депутатів, фракція "Свободи" налічує 41 депутат. Також нагадаємо, що "Свободи" вже має посади голів Тернопільської  та Івано-Франківської обласної рад. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ