Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Свобода» вимагатиме відставки міністра МВС, бо вбивство - не спосіб вирішити проблему чорнобильців

«Ми вважаємо, що смерть людини при штурмі міліцією наметового містечка чорнобильців у Донецьку – це не випадковість. Влада знайшла спосіб вирішувати проблеми чорнобильців, і цей спосіб – вбивство», - про це сьогодні, 28 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив керівник прес-служби ВО «Свобода» Юрій Сиротюк.

«Люди, які голодують на знак протесту, мають на руках рішення судів. Ці люди свого часу рятували нас та всю Європу ціною власного життя від Чорнобильської катастрофи і заробили при цьому невиліковні важкі хвороби. Натомість Тігіпко розсилає в пенсійні фонди листи з вказівками не виплачувати цих пенсій. Донецькі нині діють, як діяв Сталін: немає людини – немає проблеми», - вважає Юрій Сиротюк.

За його словами, за злочинну бездіяльність правоохоронних органів, внаслідок чого загинула людина, ВО «Свобода» вимагатиме відставки міністра МВС, «який є донецьким», відставки голови Донецького ГУ МВС, відставки Тігіпка, як підбурювача та звільнення з роботи людини, яка своїми діями спровокувала такі наслідки».

Окрім того, «Свобода» закликає завтра, 29 листопада, всіх небайдужих вийти під стіни Кабміну та підтримати чорнобильців.

«Влада спочатку поставила український народ на коліна, а тепер перейшла до його фізичного знищення», - зазначив Юрій Сиротюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ