Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Свободівця Олександра Сича обрано головою Івано-Франківської обласної ради

25 листопада 2010 року голову Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександра Сича обрано головою Івано-Франківської обласної ради. За кандидатуру Олександра Сича проголосували 68 депутатів, а 46 віддали свої голоси за «регіонала» Зіновія Митника. Повідомила прес-служба ВО «Свобода».

Олександр Сич закінчив історичний факультет Івано-Франківського педагогічного інституту. Пізніше у цьому ж виші, перейменованому на Прикарпатський університет, здобув фах юриста.

Політична діяльність Олександра Сича невіддільна від націоналістичного руху. Після завершення армійської служби Олександр з головою поринув у вир української революції кінця 90-их. Активно включився у відновлення Пласту на Прикарпатті. У 2003-2005 рр. обраний головою Пласту в Україні.

Серед іншого Сич – організатор і керівник першої виборчої кампанії провідника ОУН Слави Стецько, обирався першим заступником голови проводу ОУН-революційної. З 2006 р. у ВО «Свобода» – заступник голови партії з ідеологічних питань та голова Івано-Франківської обласної організації.

Пройшов шлях від вчителя школи до заступника начальника обласного управління освіти, викладав філософію, соціологію та політологію в університеті, працював заступником голови міста Івано-Франківська. Двічі обраний депутатом обласної ради. Послуговується перефразованим з морального імперативу Канта принципом: "Владне крісло піді мною і моральний закон в мені".

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ