Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святійший Патріарх Філарет відзначить свій день народження молитвою у Володимирському соборі

Святійший Патріарх Філарет відзначить свій день народження молитвою у Володимирському соборі. Архіпастирю цього річ виповнюється 87 років.

Київ. Неділя 24 січня 2016 року о 10:00 у Володимирському кафедральному патріаршому соборі відбудеться святкова Літургія з нагоди дня народження Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

Опісля закінчення Літургії о 12:00 Святійший Патріарх Філарет поспілкується із журналістами.

Цього дня на молитву до Володимирського собору прибудуть єпископи, священики та вірячи з різних куточків України, аби привітати у спільній молитві Предстоятеля Київського Патріархату.

Нагадаємо, що Святійший Патріарх Філарет народився 23 січня 1929 року у селі Благодатному на Донеччині у родині робітників. Вже 54 роки Святійший Патріарх Філарет звершує єпископське служіння у Православній Церкві. І рівно 50 років Святійший Патріарх Філарета перебуває на Київській кафедрі – це найбільше за всю історію Київських митрополитів. Святійший Патріарх Філарет є третім Патріархом Київським і всієї Руси –України, Предстоятелем Української православної Церкви Київського Патріархату.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ