Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Силовики перевіряють, як Білик «прошмигнула» до Криму

До прокуратури АР Крим надійшло звернення від лідера кримського Євромайдану Андрія Щекуна про притягнення української співачки Ірини Білик до адміністративної відповідальності за незаконний перетин кордону з півостровом.

Про це повідомив під час прес-конференції в Укрінформі  в.о. прокурора АР Крим Назар Холодницький.

"До нас надійшло звернення Андрія Щекуна про притягнення громадянкиБілик до адміністративної відповідальності за незаконний перетин кордону", - сказав він.

Холодницький додав, що, за попередньою інформацією, у діях співачки вбачаються ознаки порушення ст. 204 Кодексу про адміністративні правопорушення. "Ми бачили інтерв'ю, де вона сказала, що залетіла в Крим через Москву, але є порядок, відповідно до закону "Про тимчасово окуповану територію", який чітко говорить, що перетин тимчасового кордону з Кримом можливий лише через офіційні пункти пропуску", - зауважив прокурор.

За словами Холодницького, звернення Щекуна прокуратура перенаправила до УМВС АР Крим  з метою перевірки і вжиття заходів про притягнення до адміністративної відповідальності. "Ми взяли це звернення на контроль і про нього поінформуємо додатково", - пообіцяв прокурор.

Нагадаємо, народна співачка України Ірина Білик нещодавно з'їздила до Криму на фестиваль "Дитяча нова хвиля" в обхід українського законодавства - прилетівши на літаку з російського аеропорту.

Про це стало відомо завдяки інстаграмму Філіпа Кіркорова, який виклав селфі з Білик.

Після цього PR-служба співачки заявила, що Білик у конкурсі участі не брала, і навіть пригрозила журналістам судом за "наклеп", стверджуючи, що співачка літала до Криму з Москви на вінчання до подруги.

ukrinform.ua

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ