Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Сили АТО готують операцію з деблокування 32-го блокпосту поблизу Смілого

Сили АТО готують операцію з деблокування 32-го блокпосту Нацгвардії поблизу Смілого, який наразі перебуває в блокаді бойовиків. Про це повідомив заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий.

"Готується операція з деблокування цього блокпосту, наразі військовослужбовці забезпечені боєприпасами, харчуванням, усім необхідним для того, щоб дочекатися підмоги", - зазначив він.

Ситуація з блокпостом складна — неодноразово з'являлися повідомлення від волонтерів та журналістів, що у бійців закінчилися запаси харчів та питної води.

Вчора журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що бійці знаходяться в блокаді і вже 50 годин сидять без води, а в РНБО зазначили, що ситуація на 32-му  бпокпосту контрольована і бійцям намагаються доставити все необхідне.

Сьогодні журналіст Юрій Бутусов повідомив у Фейсбук: "Воду намагалися доставити, підготовлений цілий КРАЗ води. Але дорога заміновано і прострілюється. Тому першою пустили інженерну машину розгородження. Машина підірвалася і була обстріляна з гранатометів. Машину знищили, екіпаж контужений. Поки не можемо доставити воду".

Gazeta.ua


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ