Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сили АТО відкривали вогонь у відповідь ворогу, - штаб

Від початку доби двох українських воїнів було поранено в зоні проведення АТО. Про це сьогодні, 28 березня, повідомив прес-центр штабу АТО.

Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська з початком доби 30 разів відкривали вогонь, у тому числі з важкого озброєння.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм ворог гатив по позиціях поряд з Авдіївкою, Троїцьким та Луганським. Захисників Авдіївки, Опитного, Троїцького накривали вогнем мінометів калібру 82 мм.

Опорні пункти поблизу Луганського ворог обстрілював з озброєння БМП, а по захисниках Пісків, Луганського та Троїцького бив з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку неподалік Тарамчука ворог намагався поцілити по українським захисникам з 82 мм міномету. По морським піхотинцям в Широкиному гатив із зенітної установки ЗУ-23-2. Опорні пункти під Водяним обстрілював з гранатометів та кулеметів, захисників Павлополя накривав вогнем з гранатометів. Ворожі снайпери активізувались під Гнутовим та Водяним.

На Луганщині неспокійно було поблизу Новозванівки, по захисниках якої ворог бив з міномету калібру 82 мм та поряд з Новоолександрівкою яку накривав вогнем гранатометів різних систем.

Сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ