Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Син Порошенка танцює хіп-хоп у Великій Британії у футболці Russia

Син Порошенка танцює хіп-хоп у Великій Британії у футболці Russia, - Україна молода.

Молодші діти Президента України – Михайло, Олександра і Євгенія Порошенки узяли участь у щорічній фотозйомці для випускного альбому престижного британського Concord College цими днями.

Їхні однокласники виклали у соцмережі світлини не лише з офіційної фотозйомки, але й з попередніх подій під час навчання.

На одному з фото Михайло Порошенко, який займається танцями (зокрема, хіп-хопом) позує з товаришами у футболці з написом Russia попри те, що в Україні Росія визнана державою-агресором, яка анексувала Крим і окупувала частину Донбасу.

Увагу на цьому фото акцентував журналіст Левко Стек на своїй сторінці у Facebook  в п’ятницю.

«Крайній справа - Михайло. Він же - молодший син Петра Порошенка. Він же - учень престижного британського коледжу Concord. Він же - власник стильної футболки Russia. Він же - отримає від баті добрячої прохучанки за цю фотосесію», - написав пан Стек.

Окремі користувачі звернули увагу, що на футболці важко розгледіти літеру «U» у назві «RUSSIA» і стверджують, що насправді на футболці написано «RSSIA». Утім, ця абревіатура розшифровується як Russian Summer School on Institutional Analysis — Російська літня школа інституційного аналізу.

До того ж, сама футболка виконана у державних кольорах Росії – білому, синьому і червоному.

Користувачі соцмереж знайшли комплект олімпійської форми Росії попередніх років і стверджують, що футболка Михайла Порошенка саме звідти. Мовляв, літера "U" просто потрапила у зморшку тканини на фото. 

Україна молода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ