Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синоптик прогнозує на понеділок сильний штормовий вітер

У суботу сильні дощі пройдуть на сході, півдні та в центрі, окрім Вінниччини. У неділю сильні дощі - на заході (у горах з мокрим снігом). Ввечері 29 жовтня сильні дощі накриють і північ, включно з Києвом. Про це синоптик Наталка Діденко повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Крім того, вночі проти понеділка дощі на заході та півночі України почнуть переходити у мокрий сніг, додала вона. 

Синоптик застерігає, що у понеділок мокрий сніг із складною ситуацією на дорогах, ожеледицею, можливо, з хуртовинами, триватиме на заході та півночі, місцями у центральних областях України.

"Найголовніше. У неділю-понеділок Україну накриє дуже сильний штормовий вітер!!! У Києві 30 жовтня - дощ та мокрий сніг і сильнющий штормовий вітер. Будь ласка, вже від сьогодні позакріплюйте все, що може зірвати вітер, у неділю-понеділок не залишайте відкритими вікна навіть на вузьку смужку. Кияни, не плануйте їхати автомобілем кудись у понеділок, краще залиште його на стоянці. Ну, й усім метеопатам порада бути спокійними і зайнятися профілактикою чи тихими, не активними, планами на найближчі вихідні та понеділок", - пише Наталка Діденко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ