Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синоптики попередили про високу пожежну небезпеку

За прогнозом Львівського гідрометцентру, 16 – 19 серпня по території Львівської області та місту Львову – місцями висока пожежна небезпека 4 класу, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради нагадує, що висока пожежна небезпека в умовах виникнення загорання сухої рослинності, лісових насаджень і торфу, може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей. Тому слід дотримуватись правил пожежної безпеки та обережно поводитись з вогнем.

Зазначимо, що загалом з початку року у  Львові обліковані вже 61 пожежа сухої рослинності та 16 пожеж на тофовищах, і близько 90% таких пожеж спричиняє людська недбалість.

Так, 16 сепрпня синоптики прогнозують у Львові мінливу хмарність, без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 11 – 13° тепла, вдень 27 – 29° тепла.

17 серпня очікується вночі без істотних опадів, вранці та вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 13 – 18° тепла, вдень 27 – 32° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ