Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синоптики прогнозують туман, ожеледицю і паводки

Львівський гідрометцентр застерігає, що 7-8 листопада на річках басейнів Сяну, Дністра очікується розвиток дощового паводку з підйомом рівнів води на 0,5 - 1,5 м, на окремих ділянках до 2 - 2,5 м.

8 листопада – вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця, часом невеликий дощ.  Вітер вночі південно-західний, 3 – 5 м/с, вдень північний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 0 – 2° тепла, вдень 4 – 6° тепла.

9 листопада – часом дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця, місцями туман. Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1 – 6° тепла.

10 листопада – без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі   від 4° морозу до 1° тепла, в горах 6 – 8° морозу, вдень 0 – 5° тепла.

11 листопада – часом невеликий дощ з мокрим снігом. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

12 листопада – вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг з дощем. Температура повітря вночі до 1 – 6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ