Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Синютка посідає 9 місце у рейтингу найкращих голів ОДА

Олег Синютка, очільник Львівської ОДА, посідає 9 місце у рейтингу діяльності голів ОДА за І квартал 2017 року. Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів. Про це йдеться на сайті Комітету виборців України.

Очільник Львівської ОДА втратив одразу 7 пунктів у порівняні з рейтингом за 2016 рік. Великою мірою цьому сприяв львівський “сміттєвий скандал”.

Незважаючи на те, що проблема сміття у Львові більше належить до компетенції влади обласного центру, неефективність керівництва ОДА в цьому питанні також негативно вплинула на рейтинг очільника області. 

Детальніше із звітом діяльності Олега Синютки можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, Олег Синютка був призначений на посаду у грудні 2014 року. З 5 липня 2007 року і до призначення на посаду працював першим заступником Львівського міського голови Андрія Садового. У 2006- 2007 рр. очолював департамент економічної політики міської ради Львова. У 2002-2006 рр. був заступником міського голови Івано-Франківська. 

Як повідомляло Гал-інфо, ​у першій п’ятірці рейтингу – голови Харківської, Донецької, Кіровоградської, Тернопільської та Закарпатської обласних державних адміністрацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ