Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Синютка просить звільнити директора “Арени Львів”

Голова Львівської ОДА Олег Синютка має намір скерувати звернення у Міністерство молоді та спорту України щодо звільнення із посади директора стадіону “Арена Львів” Дениса Ринського. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА, цитуючи виступ Синютки під час наради 25 травня.
Фото - Serg Bobra, Гал-Інфо.

Своє рішення керівник області аргументував нездатністю директора забезпечити лад на стадіоні під час проведення офіційних матчів та налагодити роботу відповідних служб.

Також він наголосив, що необхідно ухвалити рішення відповідно до чинного законодавства, щоб ті уболівальники, які вчинили хуліганські дії, отримали відповідне покарання. А інцидент став застереженням для усіх тих, хто хоче скомпрометувати львівський стадіон.

В прес-службі наголосили, що керівництво стадіону не змогло забезпечити належний рівень комфортності глядачів під час матчів "Шахтар"–"Динамо", "Шахтар" – "Карпати" та "Зоря" – "Шахтар"

Нагадаємо, що  стадіон "Арена Львів" дискваліфікували на 5 років за рішенням дисциплінарного комітету ФІФА від 27 вересня 2013 року та відсторонили від проведення офіційних змагань під егідою ФІФА. Санкції наклали через недисципліновану поведінку уболівальників на матчі відбору до ЧС-2014 між збірними України і Сан-Марино, що відбувся у Львові на стадіоні "Арена Львів" 6-го вересня 2013 року.

Президент України Петро Порошенко скерував листа на адресу Президента ФІФА Джанні Інфантіно із проханням перевести санкції щодо "Арени Львів" в стан умовних, щоб національна збірна України могла б проводити у Львові кваліфікаційні матчі до Чемпіонату Світу 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ