Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Синютка розповів про дивний лист від голови ДФСУ Насірова

Сьогодні, 7 липня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати виключили з порядку денного інформацію щодо кадрового призначення керівництва ДФС Львівщини. Як повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, керівник ДФСУ Насіров знову намагався призначити на Львівщину людину без конкурсу, і завтра це питання підніматимуть на нараді у президента.
"Ситуація виходить за рамки здорового глузду. За підсумками конкурсу ми отримали два кандидати. Я запропонував погодити будь кого із них, але керівник ДФСУ Насіров скасував результати конкурсу. Після революції гідності я вважаю неприйнятним обирати на таку посаду людину без участі громадськості та підприємців", - сказав Синютка.
 
Він додав, що учора по факту він знову отримав фактом лист від Насірова, в якому той пропонує погодити конкретну кандидатуру, яка не проходила конкурсу на цю посаду. 
 
"Минулого тижня, перебуваючи у Львові, президент чітко висловився із цього питання. Зважаючи на позицію президента і громадськості, я не можу погодити цю кандидатуру. Мені не розходиться у прізвищі, але головним є професійність і процедура призначення. Завтра в Одесі президент матиме нараду з головами обласних державних адміністрацій. Я вважаю за доцільне підняти це питання на нараді з президентом", - сказав Олег Синютка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ