Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Синютка збере міських голів на "сміттєву нараду"

Голова Львівської ОДА Олег Синютка сьогодні, 20 червня збере міських голів області на "сміттєву нараду" і "попросить їх вкотре прийти на допомогу львів'янам". Таке доручення голові ОДА дав Голова Уряду України Володимир Гройсман, який про це повідомив на своїй сторінці на ФБ.

"Якщо Львівський міський голова не здатен вирішити проблему сміття, то львів'яни не мають від цього страждати! Треба об'єднувати зусилля і вкотре допомагати мешканцям Львова.

Сьогодні (тобто, 19 червня) декілька раз говорив по ситуації з Головою ОДА Олегом Синюткою. Домовились, що завтра він збере міських голів області і попросить їх вкотре прийти на допомогу львів'янам. Віце-прем'єру Геннадію Зубку доручу завтра також попрацювати з головами ОДА та міськими головами інших областей.

У Львові зараз перебуває в.о. Міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, яка оцінить епідемологічну ситуацію. Протягом цього року уже не раз мені доводилося організовувати допомогу Львову і хочу й сьогодні запевнити, що львів'ян наодинці з цією ситуацією не залишимо".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ