Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

Як повідомил Гал-інфо в Держприкордонслужбі, учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, був дещо меншим у порівнянні з попереднім днем.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало понад 26,6 тисяч осіб та 4,2 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5800 осіб та 816 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6900 осіб та 1430 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 2667 осіб та 690 транспортних засобів;

«Гнутове» – 5485 осіб та 1297  транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5888 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/70; «Мар’їнка» – 100/100; «Новотроїцьке» – 40/50; «Гнутове» – 20/20.

Учора в КПВВ «Майорське» та «Гнутове» прикордонники затримали два автомобілі з товарами, які перевозили з порушеннями до неконтрольованої території. В одному з автомобілів перевозились запчастини до авто та сільськогосподарської техніки на суму 30 тисяч гривень, в іншому -   комплектуючі  до персонального комп’ютера на суму майже 24 тисячі гривень. Транспортні засоби передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в  КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону виявили в особистих речах 51 колекційну монету Національного Банку України у громадянина України, який йшов пішки до неконтрольованої території. Монети передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Також під час заходів перевірки в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію мотоцикла  «Хонда»  2004 року випуску. Ним до  неконтрольованої території прямував наш співвітчизник.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Громадянина та транспортний засіб передано співробітникам Бахмутського  ВП ГУНП України в Донецькій області для прийняття правового рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ