Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Таке враження, що він з іншої планети», - Садовий про міністра екології

Коментуючи заяву міністра екології Остапа Семерака щодо відсутності проектної документації на проведення робіт на Грибовицькому сміттєзвалищі, Андрій Садовий ухилився від відповіді.

Немає проекту рекультивації Грибовицького полігону, – міністр екології

«А що він зробив аби вирішити проблему з Грибовичами? Він навіть туди не приїхав. Я до пана Семерака нормально ставлюсь, бо знаю його дуже давно. Попросив би його не коментувати речі, котрі не відповідають дійсності. Якщо держава хоче заблокувати будь який проект або сказати, що він не погоджений - є тисячі способів це зробити. Під час останнього візиту Володимир Кістіон, перший віце-прем'єр-міністр, дав чітку команду відновити роботи по будівництву дамби. Команда пішла в тому числі Державній інспекції Архбудконтролю, і вони видали дозвіл. Як видали, так і працюємо. Так, потім з’ясувалось, що деякі документи треба допрацювати – ми їх доопрацьовуємо. Але стояти збоку і критикувати – для цього розуму багато не треба», - заявив міський голова Львова Андрій Садовий, відповідаючи на запитання журналіста Гал-Інфо.

Він також зазначив, що український уряд не допомагає у вирішені проблеми Грибовицького сміттєзвалища. «Український уряд не допомагає, але допомагає французький. Наступного тижня відбудеться візит посла Франції, котра розповість про цю велику допомогу французького уряду та французьких компаній», - розповів Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ