Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Там де трубу прориває, ЛКП змушені її відремонтувати, а де лише капає - чекають - Михайло Космина

Мешканці міста скаржаться на халантність ЛКП, які не поспішають реагувати на виклики. Надходять скарги і на ті ЛКП, які були відзначені мерією за кращу роботу. Як прокоментував ситуацію заступник голови Сихівської райадміністрації Михайло Космина, на рейтинг ЛКП впливає дуже багато чинників, тому якість робіт зовсім не є визначальною.

Незадовільну роботу ЛКП він пояснює браком коштів, адже підприємства отримують п’яту частину від потрібного. „Ситуація є аварійною. Там де прориває трубу, ЛКП змушені відремонтувати, а де лише капає - чекають” - прокоментував Михайло Космина. За його словами, якщо в наступні роки місто передаватиме кошти на поповнення статутного бюджету ЛКП, то можна буде виконати необхідний ремонт.

Щоб активізувати недобросовісне ЛКП мешканці можуть звертатися в районну адміністрацію чи мерію, яка має зобов’язати підприємство виконати роботи. Проте більшість людей не довіряють комунальним підприємствам і відразу звертаються в установи вищої інстанції. Зокрема у Сихівську райадміністрацію щодня надходить до десяти письмових скарг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ