Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тарас Міщук – найкращий спортсмен Львівщини за підсумками спортивного серпня

Бронзовий призер Ігор XXI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Тарас Міщук – найкращий спортсмен Львівщини за підсумками спортивного серпня! Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Безумовно однозначним виявилося традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області, яким визначено найкращого спортсмена Львівщини за підсумками спортивного серпня. Ним став бронзовий призер Ігор XXI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро каноїст Тарас Міщук.

21-річний львівський весляр Тарас Міщук у парі з Дмитром Янчуком (Хмельницька - Полтавська області) виборов бронзову медаль цих Ігор в каное-двійці на дистанції 1 000 метрів.

Вітаємо Тараса Міщука та його тренера – Заслуженого тренера України Романа Бундза й бажаємо подальших спортивних успіхів!

Довідково.

Міщук Тарас Вікторович, 22 липня 1995 року народження, м. Дубно Рівненської області.

Перший тренер О.О. Павлюк.

Випускник Львівського училища фізичної культури 2015 року; студент Львівського державного університету фізичної культури.

Чемпіон Європи та бронзовий призер чемпіонату світу у парі з Дмитром Янчуком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ