Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарасюк чистить львівський Рух. Почав з Пітка.

Центральний провід Народного руху України призупинив членство у партії голови Львівської крайової організації НРУ Ярослава Пітка. Також провід заборонив місцевим партійцям вчиняти будь-які дії з партійним майном і постановив забрати у Ярослава Пітка печатку. Про це йдеться в хвалі ЦП НРУ, яку подаємо повнотекстово:

«У зв’язку з діями Голови Львівської обласної (крайової) організації НРУ Ярослава Пітка щодо передачі в безоплатну власність приміщення Львівської обласної (крайової) організації НРУ іншій юридичній особі, що нанесло значної матеріальної шкоди Народному Руху України та містить ознаки шахрайства, враховуючи систематичні порушення з боку Ярослава Пітка Статуту НРУ, невиконання Ухвали Центрального Проводу від 17 жовтня 2009 року «Про ситуацію у Львівській обласній (крайовій) організації НРУ» та Ухвали позачергових XVIII Всеукраїнських Зборів (З`їзду) Народного Руху України від 24 жовтня 2009 року «Про ситуацію у Львівській обласній (крайовій) організації НРУ», беручи до уваги рішення Центральної контрольно-ревізійної комісії НРУ від 16 жовтня 2009 року «Щодо дій члена ЦП НРУ Ярослава Пітка, що завдали шкоду авторитетові Руху», Центральний Провід Народного Руху України

                                                                                                                  

ухвалив:

 

  1. Відповідно до статті 24 Статуту НРУ призупинити членство в Народному Русі України члена Центрального Проводу НРУ Я. Пітка до прийняття відповідної Ухвали Всеукраїнськими Зборами (З’їздом) Руху.
  2. Вважати будь - які дії Я. Пітка щодо укладання правочинів від імені Львівської обласної (крайової) організації НРУ починаючи з 17 год. 00 хв. 28 жовтня 2009 року такими, що не тягнуть за собою виникнення прав та обов’язків, не породжують юридичних наслідків та є      недійсними.
  3. Заборонити обласним, міським, районним організаціям НРУ передавати іншим особам на будь – яких умовах належне їм майно. Розривати договір оренди тільки за погодженням ЦП НРУ.
  4. Зобов’язати Я. Пітка передати печатку і реєстраційне свідоцтво Львівської обласної (крайової) організації НРУ в Апарат ЦП НРУ.

 

Відповідальні: Я. Пітко, Р. Сушко.

 

 

Голова Народного Руху України Борис ТАРАСЮК , 28  жовтня 2009 року, м. Київ»

 

Нагадаємо також, що Ярослав Пітко заявив про свою підтримку Президента Віктора Ющенка, тоді як Борис Тарасюк відкрито підтримав Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ