Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Таврія" і "Севастополь" виграли в гостях з однаковим рахунком

У суботу, 2 листопада, відбулися два матчі в чемпіонаті української Прем'єр-ліги.

"Севастополь" в Ужгороді обіграв "Говерлу". Команди активно почали матч, і вже на 7-й хвилині Артур Карноза був точний зі стандарту. Забивши швидкий м'яч, гості зробили ставку на контратаки, грамотно вибудувавши оборону. Ужгородці ж абсолютно нічого не могли створити в атаці, і вже в першому таймі В'ячеслав Грозний прибрав з поля Іканде, випустивши Ле Таллека. Але удар Савіча у поперечину - це максимум, чого після цього досягли підопічні В'ячеслава Грозного до кінця першого тайму.

У другому таймі "Севастополь" постійно контратакував, а на 68-й хвилині Будковський скористався черговим провалом в обороні господарів, подвоївши перевагу кримчан. На останній доданій хвилині Буяльський реалізував пенальті, однак це вже не змогло врятувати "Говерлу".

З аналогічним рахунком на користь гостей завершився поєдинок "Іллічівця" і "Таврії" в Маріуполі. Подопечение Миколи Павлова з перших секунд матчу заволоділи ініціативою, що завершилося потужним ударом Полянського у поперечину. Потім гравці "Іллічівця" трохи зменшили атакуючі обороти, що дозволило кримчанам провести небезпечну контратаку. В результаті після розіграшу кутового відзначився Фещук. Але вже через чотири хвилини Фомін зрівняв рахунок у матчі.

На початку другого тайму гості знову вийшли вперед, скориставшись помилкою голкіпера Худжамова при винесенні м'яча. "Іллічівець" надалі намагався врятувати гру, але рахунок на табло так і не змінився.

Говерла - Севастополь 1:2

Голи: Буяльський , 90 +3 (пен. ) - Карноза , 7 , Будковський , 68

Іллічівець (Маріуполь ) - Таврія (Сімферополь ) 1:2

Гол : Фомін ( 33) - Фещук (29), Коробка ( 56)

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ