Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Театр ім. Марії Заньковецької запрошує на благодійний концерт: потрібні кошти на сцену

Благодійний концерт «... на камерну сцену» відбудеться в суботу, 19 березня, на сцені Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької. Заньківчани такими чином планують зібрати кошти на ремонт своєї камерної сцени, повідомила редактор літературної частини театру Леся Кічура.

Під час дійства також відбудеться церемонія нагородження конкурсу «Благодійна Львівщина».

Концерт відбудеться за участі акторів театру, - народної артистки України Людмили Нікончук, Марти Кулай, Романа Гавриша та оркестру театру під керівництвом заслуженого артиста України Богдана Мочурада, народного артиста України Олега Лихача. А також запрошених гостей: Ігора Радванського, Михайла Кушлика, Івана-Данила Лихача, Оксани Мухи, вокального октету "Орфей".

Ведучі : заслужена артистка України Альбіна Сотникова та Юрій Хвостенко. Усі кошти буде скеровано на ремонт камерної сцени театру.

Початок – 19 березня о 18.00.

Про необхідність ремонту будівлі театру графа Скарбка, у якому з 1944 року  живе та працює колектив Національного театру імені Марії Заньковецької, напевно, знає кожний львів’янин.

В 2017 році першому державному українському театрові виповниться 100 років з дня заснування. Заньківчани взялись за роботу з підготовки до цього ювілею і прагнуть впорядкувати свій дім.  Спільними нашими зусиллями з громадськістю, владою, друзями та колегами по мистецькому цеху, небайдужими меценатами вдалось відремонтувати частину приміщень,  замінити покриття великої сцени, відремонтувати фасадні двері, вікна та сходи.

Влітку 2016 запланований ремонт приміщення камерної сцени, котра є не тільки площадкою для вистав, а й приміщенням для проведення творчих вечорів, зйомок телепередач, презентацій мистецьких проектів.

«Запрошуємо вас, дорогі друзі, допомогти нам. Ми ж разом з друзями подаруємо вам гарне концертне дійство, кошти з якого будуть цільово скеровані на ремонтні роботи.  Дякуємо», - звертаються до всіх заньківчани.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ