Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Теніс: Еліна Світоліна увійде в першу десятку рейтингу WTA

У Дубаї (ОАЕ) завершився тенісний турнір Dubai Duty Free Championships. У фінальному матчі українка Еліна Світоліна обіграла Каролін Возняцкі з Данії.

Матч завершився з рахунком 6:4, 6:2. Українка мала перевагу протягом усього матчу. Якщо в першому сеті наша спортсменка зробив один "зайвий брейк", то після перерви суперниця "попливла" і не зуміла протиставити нашій спортсменці практично нічого.

Завдяки цій перемозі Світоліна у понеділок вперше в кар'єрі підніметься у Топ-10 світового рейтингу WTA.

"Це був найкращий матч Еліни, який я бачив. Вона велика розумниця! Вона приклад того, як треба працювати, щоб підтримувати своє прагнення вперед. Не словами. Справами. Вона за півроку змінила звичний захисний ігровий стиль. Додала в агресії, якості та різноманітності атакуючих дій. Не побоялася відмовитися від надійності оборони, незважаючи на те, що вона привела її в 20-ку. Це гідне захоплення! Другий в історії український гравець в Топ-10!", - написав на своїй сторінці в Facebook експерт Всеволод Кевлич.

Для Світоліноъ - це другий титул в сезоні і шостий у кар'єрі.

Турнір WTA / Premier.

Dubai Duty Free Tennis Championships.

Жінки. Одиночний розряд. фінал

Еліна Світоліна (Україна, 7) - Кароліна Возняцкі (Данія, 10) - 6:4, 6:2.

Всі титули Еліни Світоліної (6): 2017 - Дубай, Тайбей; 2016 - Куала-Лумпур; 2015 - Марракеш; 2014 року - Баку; 2013 - Баку.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ