Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Теодор Гудзяк має намір оскаржити ріщення Винниківської ТВК про визнання виборів недійсними у суді

Кандидат на посаду міського голови Винник Теодор Гудзяк вважає, що рішення Винниківської ТВК про скасування результатів виборів міського голови Винник є необгрунтованим і не базуються на чинному законодавстві — про це „Гал-info” повідомив кандидат у депутати Винниківської міської ради, адвокат Богдан Бень. За його словами „Винниківська ТВК у своєму рішенні написала: „визнати бездіяльність Винниківської ТВК”, тобто вони визнали свою бездіяльність, а тепер на підставі цього визнає вибори недійсними”. Теодор Гудзяк, за словами Богдана Беня сьогодні має намір оскаржити це рішення у Личаківському районному суді Львова.
Стосовно скасування результатів виборів депутатів Винниківської міської ради, то у своєму рішенні Винниківська ТВК не вказала на основі якої скарги визнано вибори недійсними, ці факти не були оприлюднені.
 Як повідомляло „Гал-info”  30 березня Винниківська ТВК, розглянувши численні скарги кандидата на міського голову Винник, екс-голову містечка Сергія Уварова та його довірених осіб, вирішила скасувати результати виборів міського голови Винник та депутатів міськради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ