Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Теплоенерго почало заповнювати водою внутрішньобудинкові мережі

Станом на 16 вересня акти готовності будинку до зими підписані у 1348 будинків, які обслуговує дане теплопостачальне підприємство. Це 83% від загальної кількості. Поки відсутні акти готовності у 277 будинків, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Для того, щоб не виникало проблем із подачею опалення, враховуючи позитивну минулорічну практику, з середини вересня ми розпочинаємо поетапне заповнення теплових мереж і внутрішньобудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, у випадку виявлення якихось пошкоджень у внутрішньобудинкових системах, їх можна буде ліквідувати. Для того, щоб заповнити водою внутрішньобудинкову систему, необхідно, щоб даний будинок був технічно готовим. Про це свідчить підписаний акт готовності будинку до зими. На сьогодні такі акти підписані у 1348 будинків житлового фонду. З них вже заповнені водою 250 будинків.

Найнижчий відсоток актів готовності в будинків ОСББ та відомчих будинків. Також не підписані акти готовності у будинків БУ КЕВ м. Львова на вул. Стрийська-Гашека-Максимовича. Найкраща ситуація у будинках ЛКП.

Тому звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити дану ситуацію і забезпечити технічну готовність будинків до опалювального сезону», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Щодо актів готовності бюджетних установ, то із 159 закладів освіти акти готовності мають 138 споживачів, заповнено водою 21 будівлю. Із 50 закладів медицини акти мають 20 споживачів, заповнено 9 будівель.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ