Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тепловикам Львова не відшкодували субсидій на 50 млн грн

Теплопостачальним підприємствам Львова не відшкодовано майже 50 млн. грн. пільг і субсидій. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго» держава не погасила підприємству 41 млн. грн. пільг і субсидій, нарахованих мешканцям за послуги з теплопостачання. У ЛКП «Залізничнетеплоенерго» не відшкодовано 8,5 млн. грн.

«Значна частина наших споживачів отримують пільги і субсидії на послуги з теплопостачання. Станом на 1 листопада ЛМКП «Львівтеплоенерго» не погасили 41 млн. грн пільг і субсидій. Для нас важливо, щоб ці кошти приходила вчасно. Позаяк це великі суми і від них залежить наша платоспроможність за спожитий природний газ. У ситуації що склалося, не через «Львівтеплоенерго» і не через низький рівень розрахунку наших споживачів, виникає заборгованість за газ перед газовиками, що ставить під загрозу проходження опалювального сезону», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Як повідомила Ярослава Єлфімова, заступник директора з економічних питань ЛКП «Залізничнетеплоенерго», з огляду на ситуацію, що склалася, підприємство надіслало листи в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Асоціацію «Укртеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ