Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ТЕРНОПІЛЬЩИНА. „ГАЛ-INFO” 6.11.2007. На Тернопільщині ротації

Президент України Віктор Ющенко призначив Юрія Чижмаря головою Тернопільської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє офіційний сайт Президента.
До свого призначення на посаду губернатора Тернопільщини уродженець Закарпаття працював (до лютого 2006 року) на посаді керівника головного управління МНС в Закарпатській області, потім працював радником міністра МНС, з с вересня 2006 року керував службою Голови Секретаріату Президента. 23 жовтня Президент України Віктор Ющенко призначив Чижмаря тимчасово виконуючим обов‘язки голови ТОДА, а з 1 листопада головою ТОДА.
Як заявив в своєму першому інтерв’ю загальноукраїнським телеканалам новопризначений голова ТОДА, він не планує проводити серйозних кадрових чисток, мовляв на керівних посадах в його команді переважно залишаться ті ж самі люди, що працювали і до його приходу.
Водночас Президент України підписав указ про звільнення Володимира Мельниковича з посади начальника Управління Служби безпеки України в Тернопільській області. Відповідний указ, датований 1 листопада, опублікований на офіційному сайті глави держави. Наразі, як повідомили «Гал-info» в прес-службі ТОДА, тимчасово виконуючим обов’язки керівника СБУ в області виконує заступник голови Іван Юлик.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ