Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи продовжують вбивати один одного за право мародерства

Повідомлення про зустріч на "вищому рівні" ватажків бандформувань - самопроголошеного голови "ЛНР" Ігоря Плотницького, командира батальйону "Привид" Олексія Мозгового і отамана так званих "донських козаків" Миколи Козіцина, після якої вони заявили про відсутність суперечностей серед різних угруповань бойовиків і про намір дійти до Києва - виключно рекламний трюк. Про це в коментарі Гал-інфо розповів активіст з Луганська, керівник ГО «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Ситуація виглядає трохи інакше. Поблизу Алчевська продовжуються боєві зіткнення між "козаками" Козіцина і батальйоном "Привид" Мозгового. Більше того, козаки вимусили однодумців Мозгового відступити. Мозговий, в свою чергу, зробив "хід конем", роздавши зброю всім невдоволеним діями "козацтва". Відкрите протистояння між різними угрупуваннями продовжується в Свердловську. Ще раніше свердловські бойовики зрозуміли, що козаки Козіцина – це збоченці і мародери, і, на думку місцевих, “донським козакам” ідея «Новоросії» байдужа, вони приїхали виключно за здобиччю. До речі, раніше Козіцин погрожував піти війною на бойовиків з Свердловська, а потім навіть обіцяв “дійти до Києва».

До того ж, згадуючи цих трьох "діячів", пропагандисти забули про стахановського "батю" - Павла Дрьомова, який відкрито називає "депутатів ЛНР" підарасами, а голову "ЛНР" Плотницького - злодієм.

У бойовиків не може бути згоди між собою, бо в них немає єдиної ідеології, а мета в них таки єдина - це гроші, власне збагачення. Багатостраждальна Луганщина розглядається цими "діячами" лише як матеріальний ресурс, який треба поділити, увірвати собі по максимуму. Яскравою ілюстрацією даного процесу є доля колишнього "лідера ЛНР" Валерія Болотова, який, вкравши чималу суму, відійшов у тінь, щоб не постраждати в цій клановій війні», - розповів Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ