Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Терористи у Краматорську захопили об'єкт ГТС

Будівлю краматорського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів "Донбастрансгаз" захопили невідомі у військовій формі зі зброєю. Про це заявили в прес-службі ПАТ "Укртрансгаз".

Повідомляється, що близько 50 осіб незаконно проникли на територію об'єкта. При цьому бойовики відмовилися проводити переговори.

У прес-службі "Укртрансгазу" наголосили, що від функціонування управління залежать поставки природного газу в регіоні на такі великі промислові об'єкти державного значення, як заводи важкого машинобудування та металургійної промисловості, зокрема, Новокраматорський машинобудівний завод.

"Крім того під загрозою знаходиться газопостачання низки енергогенеруючих об'єктів, у тому числі Вуглегірської ТЕС (ПАТ "Центренерго")… Зазначені незаконні дії на об'єктах ГТС ПАТ "Укртрансгаз" можуть привести до зриву надійного газопостачання регіону, а також до незворотних техногенних наслідків. Незаконні дії третіх осіб на об'єктах ГТС можуть привести до зриву енергобезпеки регіону", - йдеться в повідомленні "Укртрансгазу".

Раніше повідомлялося, що терористи обстріляли аеродром Краматорська з російського гранатомета.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ