Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Терористи й окупанти Донбасу готують провокації на "виборах", - СБУ

За оперативною інформацією СБУ бойовики і окупанти Донбасу готують провокації на дільницях та в місцях скупчення людей, для того, щоб потім покласти відповідальність за це на українську владу. Про це йдеться у повідомленні прес-служба СБУ.

"Шановні українські громадяни, мешканці Донецької та Луганської областей!

Служба безпеки України застерігає вас щодо участі у псевдовиборах 2 листопада ц.р.

За оперативною інформацією СБУ бойовики і окупанти Донбасу готують провокації на дільницях та в місцях скупчення людей, для того, щоб потім покласти відповідальність за це на українську владу.

Наголошуємо, що ані Служба безпеки України, ані інші українські силові структури 2 листопада, як і завжди, не застосовуватимуть жодних силових дій щодо своїх громадян – мирних мешканців Донеччини та Луганщини.

Разом з тим, спостерігається зростання активності бойовиків та російських підрозділів.

На техніку наносяться написи та маркування Нацгвардії та Збройних Сил України. Бойовики перевдягаються у форму українських військових.

Бандформування замовили пошиття та вже отримали більше 5 тисяч одиниць одностроїв бійців Нацгвардії. На Донбас прибувають російські журналісти. Хочемо попередити - самі вибори нелегітимні, а участь у них небезпечна для життя.

Ці псевдовибори не матимуть нічого спільного з вільним волевиявленням громадян. Сфальшовані результати вже пораховано, а ви для організаторів є лише статистами і масовкою.

Будьте мудрими і пильними, дорогі донеччани і луганчани. Псевдовибори 2 листопада не для вас, а проти вас!"


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ