Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Терористи заговорили про план

Бойовики заявили, що не будуть поки погоджувати межі самопроголошених "республік", оскільки насамперед потрібно виконати Мінські угоди і дотримуватись режиму припинення вогню на Донбасі. Про це 29 листопада повідомив черговий "міністр оборони" "лнр" Олег Бугров.

Бойовики заявили, що не будуть поки погоджувати межі самопроголошених "республік", оскільки насамперед потрібно виконати Мінські угоди і дотримуватись режиму припинення вогню на Донбасі.

"Я думаю, в найближчі дні ви дізнаєтеся і план, і все інше. Особливо після того, як глави республік оголосять про припинення вогню... Ми поки не ведемо розмову про кордони "лнр", давайте зупинимося на документі, який потрібно в першу чергу виконати. Це - Мінські угоди від 19 вересня", - сказав Бугров.

При цьому він зазначив, що поки мова не йде про визначення кордонів самопроголошених "республік".

Раніше губернатор Луганської області Москаль заявив, що в "лнр" з'явилася опозиція до самопроголошеного "голови" Ігорю Плотницькому, яка прагне змістити його з посади і постійно влаштовує провокації на лінії вогню.

"Іншими словами, в "лнр" виникла так звана "група війни", яка хоче звести нанівець підписані Плотницьким домовленості й усунути його з посади", - заявив Москаль, додавши, що в цю групу входить Олег Бугров.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ