Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тетяна Кіт – найкраща спортсменка Львівщини у листопаді

Тетяна Кіт – найкраща спортсменка Львівщини за підсумками спортивного листопада 2017 року.

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками листопада 2017 року майстра спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Тетяну Кіт, пише сайт НОК України у Львівській області. 

Цим почесним званням Тетяна вшанована за бронзову медаль на першому історичному чемпіонаті світу з боротьби серед спортсменіввіком до 23 років, який 21-26 листопада 2017р. відбувся у м.Бидгощі (Польща).

Титулована представниця львівської школи боротьби, майстер спорту України міжнародного класу, чинна чемпіонка Європи серед жінок віком до 23 років Тетяна Кіт, завдяки блискучій технічній підготовленості не залишила жодних шансів своїм візаві на шляху до п’єдесталу, виборовши бронзову нагороду світового чемпіонату у ваговій категорії до 58 кг.

При цьому національна жіноча збірна команда України (U-23) стала другою в командному заліку чемпіонату світу, поступившись лише спортсменкам Японії!

Вітаємо Тетяну Кіт та її тренерів: Заслуженого тренера України Ореста Скобельського та Заслуженого майстра спорту України, срібного призера Ігор Олімпіади Андрія Стадніка.

Незабаром відбудеться урочисте вшанування лауреатів спортивного листопада 2017 року.

Довідково.

Кіт Тетяна Орестівна, 01.09.1994 р.н., майстер спорту України міжнародного класу; тренери Скобельський О.З., Стаднік А.В. Член національної збірної команди України з боротьби вільної.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ