Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тетяна Штефан: 2016 рік був успішним для «Галичанки»

Гравці львівської «Галичанки» отримали кілька новорічних вихідних та роз’їхалися по домівках. Команда збереться у Львові уже у новому 2017 році та продовжить підготовку до ігор четвертого туру Балтійської ліги. Головний тренер «Галичанки» Тетяна Штефан підбила підсумки 2016 року.
wz.lviv.ua

Рік, що минає, був успішним для «Галичанки», - каже Тетяна Штефан. – Ми стали чемпіонками України, виграли Кубок та Суперкубок України. Не вдалося нам пройти польську «Погонь» у Кубку ЄГФ. Матчі були цікавими, я задоволена грою наших дівчат. Це не був той випадок, коли ми не пройшли в наступний етап змагань, бо ми були слабшими. Чогось нам забракло у цих матчах. Незважаючи на це, вважаю, що ми показали достойний гандбол у цих матчах. «Погонь» - сильна команда з легіонерами у своєму складі. У матчах з полячками нам вдалося показати свій клас. Виступами у Балтійській лізі я наразі задоволена. Попереду ще три тури, легко нам не буде. Команди поступово уже вивчили одна одну. Можна сказати, що важко стає кожній з команд у кожному матчі. Рівень чемпіонату Балтійської ліги є високим. Головне для «Галичанки» показати свій рівень гандболу.

Яким бачите для «Галичанки» наступний рік?

Виграти Балтійську лігу – не найголовніше завдання. Першочергове завдання – це знову стати чемпіонами України. Попереду у нас ще половина дистанції, тому треба працювати, щоб підтвердити статус чемпіонок. А в Балтійській лізі у нас завдання виступити якомога краще. І дуже важливо те, щоб нашу команду оминали травми. Звісно, прикро, що по ходу сезону травмувалася Наталя Савчин. Чесно кажучи, нам бракувало її на майданчику.

Ваші побажання вболівальникам команди на наступний рік.

Перш за все, це здоров’я. Ну і, звісно, миру усім на Землі, добробуту вдома і щедрот на столі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ