Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тіллерсон і Лавров говорили про Україну

Держсекретар США Рекс Тіллерсон і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у ході зустрічі в Нью-Йорку обговорили ситуацію на Близькому Сході і реалізацію Мінських угод, передає Інтерфакс з посиланням на заяву офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової.

"17 вересня в Нью-Йорку відбулася зустріч міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова і держсекретаря США Тіллерсона. Сторони обговорили взаємодію щодо сирійської кризи та інші аспекти ситуації на Близькому Сході і на півночі Африки, а також хід реалізації Мінських домовленостей", - цитує агентство слова Захарової.

Відзначається, що бесіда глав зовнішньополітичних відомств двох країн тривала 45 хвилин. Вона відбулася за ініціативою американської сторони і мала неформальний характер.

Раніше повідомлялося, що Тіллерсон і Лавров запланували зустріч у кулуарах Генасамблеї ООН.

Нагадаємо, в суботу, 16 вересня, держсекретар США Рекс Тіллерсон і глава російського МЗС Сергій Лавров провели телефонну розмову, в ході якого обговорювали "необхідність активізації зусиль щодо виконання Мінських домовленостей", а також "поточну ситуацію щодо сирійського врегулювання, включаючи завдання антитерористичної боротьби "на землі".

Новоє врємя

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ