Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

Топ-3 події 2016-го, про які не напишуть в підручниках з історії

Новий 2017 рік вже навіть не летить, а несеться нам назустріч, відповідно в Україні офіційно запахло мандаринками, салатом олів’є і ялинкою, але впродовж року наша країна пахла не так приємно.

Зокрема трошки попахувало поганим футболом, пізніше добре відчувався запах безвізового режиму, але його міг вловити лише наш президент. Ну, а наприкінці року народ України потішив ні з чим не зрівняний аромат одеколону «Вітя», його ще в народі називають «лєгітімний». До Вашої уваги топ–3 зради 2016.

Зрада номер 1 – Євро 2016.

Головне запитання, яке ставили головному тренеру збірної, яка цього року з тріском провалилася на Євро-2016, було: — Як ? Як можна було програти три гри підряд і не забити жодного голу? Подейкують, що Михайло Фоменко просто поставив собі за мету ввійти в історію українського футболу. Погодьтесь, ніхто б не запам’ятав його, якщо б наша збірна вийшла в 18 чи навіть в 14 фіналу. Саме тому він обрав іншу тактику: увійти в історію як тренер, який найшвидше вивів команду з групи. І йому вдалося. Ми знали про те, що ми вилітаємо ще до того, як закінчився груповий етап. Ще один варіант: пан Михайло забув удома вимкнути праску з розетки і тому якомога швидше хотів повернутися додому. Словом, пан Фоменко вчинив як мер Львова Андрій Іванович — взяв і  зробив.  До речі, програш збірної України навіть оспівали у піснях. У разі перемоги такого б точно не сталося. 

Зрада номер 2 – Безвізовий режим

Отримати безвізовий режим з ЄС українці мали ще з 1 січня 2015, а потім в першій половині 2016-го, "вже за кілька місяців", через "декілька тижнів"... Вже навіть поїзд Інтерсіті з Києва до Перемишля запустили, а ’безвізу’ і досі немає. Чи то зірки не так склалися чи то пороблено. Як би там не було — звучить невесело, але ви подивіться, як Порошенко впевнено кожного разу оголошує іншу дату надання довгоочікуваного ’безвізу’, і вам одразу ж стане смішно. Дякую ТСН за прекрасну підбірку.

Зрада номер 3 – «Лєгітімний» – повернення блудного сина. Серія друга

Екс-президент-утікач України повернувся. Тобто не в Україну, бо на публіці своїй маріонетці Путін уже дозволив з'являтися. І переважно, коли Яник з’являвся на публіці, то спочатку заходив його живіт, потім його пачка, місцями схожа на людське обличчя, а тоді вже решта молодого підростаючого організму Федоровича. Але цього разу Вітя зайшов відразу весь. Схуд страшенно. Зваженого і щасливого Януковича навіть допитали, щоправда, як свідка і через скайп. Нічого нового дядя Вітя, тим не менше, не повідомив: кажуть, амнезія в перемішку із страшною, прогресуючою хворобою «Русскій мір жовчного міхура». 

А от на прес-конференції після допиту Янукович таки розродився новими "перлами".  Приміром, Янукович запевнив, що він не вивозив з України грошей машинами, а прихопив зі собою лише "ручную кладь".

До вашої уваги: «Ростовський хіп-хоп Януковича» щедро підготовлений та подарований нам «Громадським ТБ»

Володимир Мельник, ведучий радіо ”Львівська Хвиля”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ