Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік для районів Львівщини придбали 7 сміттєвозів

У 2016 році для районів Львівщини придбали 7 сміттєвозів для збирання та транспортування ТПВ. Також закупили та встановили 464 контейнери для збору відходів і автомобільну вагу для полігону у м. Новояворівськ.

Їх закупили коштом обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Про це у п’ятницю, 3 лютого, повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслан Гречаник під час звіту про виконану роботу.

Сміттєвози для збирання та транспортування ТПВ придбали для міст Добромиль, Турка, Великі Мости, Радехів, Новий Розділ, Броди, Старий Самбір. А контейнери для збору ТПВ придбали для міст Червоноград, Добромиль, Старий Самбір, смт. Красне Буського району, Уличнянської та Доброгостівської сільських рад Дрогобицького району, Самбірського району, Скелівської, Страшевицької, Топільницької та Ясенице-Замківської сільських рад Старосамбірського району, Боринської селищної ради, Сянківської, Нижньовисоцької, Бітлянської, Карпатської, Комарницької, Верхньовисоцької, Верхньогусинецької, Либохорської, Кривківської та Розлуцької сільських рад Турківського району. 

Як зазначив Руслан Гречаник, торік на території Львівщини також  ліквідували 38 несанкціонованих сміттєзвалищ та 137 стихійних засмічень. А у 2017 році планують ліквідувати ще 50 несанкціонованих сміттєзвалищ та стихійних засмічень і здійснити рекультивацію 6 сміттєзвалищ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ