Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік на Львівщині 73 дитини без батьківської опіки отримали власне житло

У 2016 році власним житлом забезпечили 73 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, і осіб з їх числа. На цю мету залучили близько 12 млн грн з обласного та місцевих бюджетів. Про це у вівторок, 21 лютого, повідомив начальник Служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис під час звіту про виконану роботу. Повідомили прес-служба ЛОДА.

"Минулого року ми придбали та передали у власність житло для 48 осіб. Відтак власні оселі отримали 15 дітей-сиріт дітей і дітей, позбавлених батьківського піклування, та 33 особи з їх числа. Також зробили ремонт житла для однієї особи", - розповів Володимир Лис.

За його словами, на цю мету з обласного бюджету залучили близько 5,6 млн грн у межах програми Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та  дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області на 2016-2018 роки. Ще близько 6,5 – з місцевих бюджетів.

"Також поза межами програми забезпечили власним житлом ще 24 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування: для 10 придбали житло, а для 14 дітей без батьківської опіки здійснили ремонт осель", - резюмував начальник Служби у справах дітей. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ