Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Торік найбільша інвестиція у Старосамбірському районі - 20,5 млн євро

Учора, 23 лютого, відбувся звіт голови Старосамбірської РДА Ореста Бонка, який перебуває на посаді менше як місяця і наразі лише виконує обовязки голови райдержадміністрації. Звітуючи перед громадкістю за роботу, яку фактично не робив, Орест Бонк розповів про інвестиції та реалізацію коштів ДФРР у районі.

Торік, у жовтні, у м. Старий Самбір відкрили другу чергу найпотужнішої в Українських Карпатах вітроелектростанції "Старий Самбір-1". Загальна вартість проекту – 20,5 млн євро. Це одна із найбільших інвестицій у район у 2016 році. Після включення другої черги загальна потужність ВЕС "Старий Самбір-1" становить 13,20 МВт, річне виробництво електричної енергії – близько 36 млн кВт годин".

За кошти ДФРР у районі реалізували 7 проектів на суму 9 млн 745,5 тис грн. У межах Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку  у районі реалізували 45 мікропроектів на загальну суму 6 млн 649,4 тис грн.

Також у кулуарах громада нарікала, що на звіт Ореста Бонка не приїхав голова Львівської ОДА Олег Синютка, а прислав начальника своєї канцелярії Маріанну Вільшинську.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ