Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Торік СТ “Іллічівське” врегулювало понад 127 тис. страхових випадків: найбільша відшкодована сума – 3 млн грн

2009 року страхове товариство “Іллічівське” врегулювало 127 124 страхові випадки. Тобто, в середньому за місяць більше як 10 тис клієнтів СТ “Іллічівське” отримали відшкодування. Загальний обсяг страхових виплат торік сягнув 45,8 млн грн, що на третину більше від такого ж показника за 2008 рік. Про це повідомила прес-служба СТ «Іллічівське».

 

Найбільшу суму – 3 млн грн – було відшкодовано за договором страхування товарів  в обороті за пошкодження внаслідок  пожежі. За напрямом добровільного  медичного страхування найбільшу  виплату – 53 тис грн – було надано для кардіохірургічного лікування. Найбільша виплата за договором автострахування становила 761 тис грн – внаслідок викрадення автомобіля.

 

“Ці виплати найкраще свідчення того, що попри проблеми в економіці СТ “Іллічівське” працює стабільно і відчуває себе впевнено на страховому ринку, – зазначає директор страхового товариства Юрій Гришан. –Власне, СТ “Іллічівське” завжди виконує взяті на себе зобов'язання перед клієнтами і виплачує страхові відшкодування в повному обсязі.”

  

Довідка.

 

ЗАТ «Страхове товариство «Іллічівське» входить  до 20 найбільших страхових  компаній України. Страхове товариство створено 1997 року. Станом на січень 2010 року компанія має ліцензії на здійснення 15 видів добровільного та 9 видів обов’язкового страхування. Товариство є членом Правління Ліги страхових організацій (ЛСОУ), Моторного (транспортного) страхового бюро України, Українського сільськогосподарського страхового пулу, Українського ядерного страхового пулу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ