Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Торік у Львові демонтували 351 самовільно встановлену рекламу

Торік у Львові демонтували 351 самовільно встановлену рекламну конструкцію, 60 з них були великогабаритними засобами зовнішньої реклами. Про це розповіла сьогодні, 29 січня, на прес-конференції директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

 

За її словами, реклама має розміщуватись виключно на підставі дозволу, виданого виконавчим комітетом ЛМР, незалежно від місця розташування рекламного засобу: на комунальному, державному чи приватному майні.

 

Так, торік у Львові було видано 240 дозволів на розміщення зовнішньої реклами. До прикладу у 2008 таких дозволів видали 272, проте, якщо торік скасували 197 дозволів, то у 2008 – 253.

 

Також у 2009 році зафіксували майже 200 випадків незалежного утримання рекламних конструкцій, серед них 3 випадки порушення ЗУ «Про мови в Україні» (мова реклами на щитах не була українською), 65 випадків відсутності маркування на рекламних конструкцій та 45 випадків невідповідності проектно-дозвольній документації.

 

КП «Адміністративно-технічне управління» розробило новий проект договору тимчасового користування місцями для розміщення зовнішньої реклами. Цей проект чітко описує права та обов’язки сторін, які виникають при розміщенні зовнішньої реклами у Львові як із сторони міста так і зі сторони рекламорозповсюджувача.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ