Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Торік з кишень підприємців Львова на ремонт вилиць вилучили майже 1 млрд грн

Підприємці Львова долучаються до ремонту вулиць центральної частини міста. Зокрема, відремонтовано тротуари на вулицях С. Руданського, Л. Українки, Мушака, проспекті Свободи, пл. Яворського, вул. Паркова. З кишені підприємців на ремонт тротуарів уже вилучено 109 тис гривень. Про це повідолмила прес-служба Львівської міської ради

Зараз тривають роботи на пр. Шевченка. Ремонт було розпочато 21 червня і до кінця наступного тижня має завершитись. Загальна площа тротуарів, які слід відремонтувати, становить 1040 метрів квадратних. Уже відремонтовано майже половину. Представники Галицької адміністрації двічі зустрічались з підприємцями, які мають заклади громадського харчування чи торгівлі і 15 підприємців погодилося взяти дольову участь у ремонті тротуару на пр. Шевченка. Кожен власник вкладає кошти для закупівлі матеріалів, зокрема плитки, біля свого підприємства. Ще з двома ведуть переговори.

«Ми -  залучаємо підприємців до ремонту тротуарів шляхом їхньої дольової участі. За гроші підприємців закупляється плитка, бруківка, а адміністрація виконує ремонтні роботи. Виконання робіт на проспекті Шевченка оплачує районна адміністрація - 70 тис гривень, а витрати на матеріали, зокрема плитку, - 67 тис. гривень покривають підприємці», - повідомила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

Нагадаємо, торік за кошти підприємців відремонтовано вулиці Староєврейську, Театральну та Вороного, а також тротуари. Загалом у ремонт підприємці вклали 887 тис гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ