Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Традиційний сніданок з нагоди Дня міста відбувся на пл. Музейній

Традиційною подією в рамках Дня міста Львова є урочистий сніданок, який відбувся сьогодні на площі Музейній (біля Домініканського собору). Усі охочі мали змогу приємно поспілкуватися за філіжанкою кави та отримати гарний настрій на увесь період святкування, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Хочу подякувати нашій гарній музичній школі, керівництву, яке це все сьогодні організовує. День міста – це день усіх львів’ян, тому вітаю усіх зі святом», - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

«Такий формат сніданку ми розпочали минулого року. Це є такий дуже затишний формат, не є гучним, якраз дуже гарно підходить для початку святкування Дня міста Львова. Сніданок поєднує в собі музику, солодке частування від партнерів і є таким методом спілкування, методом комунікації між мешканцями та гостями міста. Сьогодні маємо в рази більше гостей, ніж минулого року, і сьогодні нас своєю музикою тішить камерний оркестр музичної школи №10 під керівництвом Маргарити Крук», - розповіла Ірина Рибко, спеціаліст відділу культурних індустрій управління культури Львівської міської ради.

«Однією з подій програми святкування Дня міста натхнення був сніданок з нагоди Дня міста, який відбувся сьогодні на пл. Музейній. Це той захід, який починає ставати традиційним в рамках програми святкування Дня міста. Ми хочемо, власне, наголосити і підкреслити, що попри багате культурне різноманіття, Львів так само місто, одним з елементів якого є добра кава і нагода приємно поспілкуватися в такій атмосфері. Відтак, ми зібрали і львів’ян, і гостей нашого міста, які в цей час були на площі Музейній, запросили приєднатися до такого відкритого сніданку. Солодощі, добра львівська кава і супровід класичної музики – для того, щоб одержати добру атмосферу на весь день, на весь період святкування», - зазначив Михайло Мороз, в. о. начальника управління культури ЛМР.

Усіх учасників сніданку частували кавою, цукерками «Світоч» та тортом «Львівський».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ