Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трагедія у Керчинській протоці не входить до компетенції Генконсульсва РФ у Львові — Євген Гузєєв

«У компетенцію Генерального Консульства Російської Федерації у Львові входять вісім областей Західної України. Трагедія сталася, у Керчинській протоці, а тому не належить до нашої компетенції. Саме тому пікетування Генконсульства РФ у Львові не має здорового глузду», — так прокоментував «Гал-info» Генеральний консул РФ у Львові Євген Гузєєв намір представників Львівської обласної молодіжної організації „Батьківщина молода” пікетувати приміщення Генерального Консульства Російської Федерації у Львові з вимогою визнання вини російської сторони та відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок аварії в Керчинській протоці.
«У всіх демократичних країнах, коли стається така катастрофа, то всі дії влади в першу чергу скеровані на те, щоб ліквідувати її наслідки. Також з’ясовуються причини аварії, проводиться розлідування, і лише суд може визначити, хто винний у катастрофі, і хто повинен компенсувати збитки. Зараз спеціалісти Росії і України вивчають цю ситуацію, що сталася в Керчинській протоці», — зазначив він.
Євген Гузєєв також повідомив, що «ми приймемо представників цього пікету і роз’яснемо їм усю ситуацію».
«Але проблема в тому, що через цей пікет буде утруднена робота консульства, яке проводить прийом громадян», — додав Генконсул.
Нагадаємо, завтра Львівська обласна молодіжна організація „Батьківщина молода” організовує пікетування приміщення Генерального Консульства Російської Федерації у Львові з вимогою визнання вини російської сторони та відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок аварії в Керчинській протоці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ