Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трамп підтримає закон про санкції проти Росії

У Президента США Дональда Трампа заявили, що законопроект про санкції проти РФ створює ризики для Білого дому закону, який вводить нові санкції щодо Росії. Про це повідомила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, передає ТСН із посиланням на ABC News.

"Адміністрація підтримує жорстку позицію щодо Росії, особливо в тому, що стосується введення цих санкцій", - сказала Сандерс в інтерв'ю головному виконавчому директору ABC News Джорджу Стефанопулосу.
"Первинний варіант закону був погано прописаний, але ми змогли попрацювати з Палатою представників і Сенатом, і адміністрація задоволена можливістю внести необхідні зміни, тож ми підтримуємо цей проект закону", - сказала Сандерс.

Нагадаємо, 22 липня у Конгресі США представники обох партій – і республіканців, і демократів - досягли домовленості щодо законопроекту про нові санкції проти Росії, Ірану і Північної Кореї.

Документ передбачає закріплення на законодавчому рівні санкцій, які були введені адміністрацією екс-президента Барака Обами у зв'язку з агресією Росії на сході України та анексією Криму. Також сюди входять санкції США у відповідь на втручання РФ в американські вибори. 

Водночас Росія заявила, що ставиться негативно до голосування щодо санкцій, яке має відбутися 25 липня.

ТСН
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ