Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трамп розповів, що буде з його бізнесом під час президентства

Новообраний президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп у розмові з виданням The New York Times розповів, що його бізнес-імперію буде складно продати для уникнення конфлікту інтересів. У опублікованому у вівторок, 22 листопада, інтерв'ю, політик також зазначив, що на тлі перемоги вартість його нового готелю у Вашингтоні стрімко зросла.

За словами Трампа, йому складно знайти покупця для свого холдингу нерухомості. При цьому політик підкреслив, що не допустить конфлікту державних та бізнес-інтересів. Керування своїми підприємствами він передав дітям, зокрема дочці Іванці. Трамп додав, що компанія йому "настільки неважлива порівняно з тим", що він робить.

В оточенні родини: Дональд Трамп із його дружиною Меланією, дочками Іванкою та Тіффані, синами Еріком та Дональдом-молодшим, а також онуками Кей та Дональдом-молодшим-III. Троє старших дітей Трампа займають посади перших віце-президентів у його фірмі Trump Organization.

Окрім того, новообраний президент США очікує, що чоловік Іванки, його зять Джаред Кушнер допоможе йому налагодити мир між Ізраїлем та палестинцями.

Справа проти Клінтон

"Я не хочу шкодити Клінтонам", - заявив політик щодо можливого перегляду справи щодо екс-держсекретарки Гілларі Клінтон. Трамп також визнав, що передвиборча кампанія була "по-справжньому брутальною", однак відкинув припущення щодо впливу на нього та його майбутню адміністрацію ультраправих сил, а також расистських поглядів. Окрім того, він додав, що не вважає свого новопризначеного головного стратега Стівена Беннона, якого ліберальні американські ЗМІ називають "фашистом" та "білим націоналістом", людиною радикальних поглядів.

DW

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ