Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трампа звинуватили у расизмі

Спікер палати представників конгресу США республіканець Пол Райан, який раніше підтримав висунення кандидатури Дональда Трампа на президентських виборах, звинуватив мільярдера в расизмі через його коментар про суддю мексиканського походження, передає УНН з посиланням на ВВС.

Так, минулого тижня Д.Трамп заявив, що федеральний суддя Гонсало Куріель, який розглядає позов про шахрайство проти університету мільярдера, не зможе бути неупередженим “через його мексиканське походження”.

Висловлювання Д.Трампа з приводу етнічної приналежності судді, який розглядає колективний позов колишніх студентів нині неіснуючого університету Д.Трампа, розкритикували й інші однопартійці мільярдера.

П.Райан вже заявив, що Д.Трамп повинен відмовитися від своїх слів. Інший республіканець, сенатор з Небраски Бен Сассо написав у своєму мікроблозі у Twitter, що твердження про нездатність когось впоратися з професійними обов’язками через його расу і є буквальним визначення расизму.

Нагадаємо, раніше популярне американське видання BuzzFeed відмовилося від рекламної угоди з Республіканською партією через риторику кандидата в президенти Д.Трампа.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ