Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трамп-молодший і Манафорт погодилися свідчити в Сенаті США

Трамп-молодший і Манафорт погодилися свідчити в Сенаті США, - Укрінформ з посиланням на Радіо Свобода.

Старший син президента США Дональд Трамп-молодший і колишній голова виборчої кампанії 45-го американського президента Пол Манафорт погодилися 26 липня свідчити перед сенатським комітетом, який розслідує ймовірне втручання Росії у президентські вибори 2016 року. 

Про це юридичний комітет Сенату оголосив у середу.

"Ці двоє чоловіків перебувають у центрі здійснюваного в Конгресі та в міністерстві юстиції розслідування, зокрема, через зустріч, яку вони провели під час президентської кампанії в червні 2016 року з російською юристкою Наталією Весельницькою", - йдеться у повідомленні.

Сама Весельницька у вівторок повідомила російському телеканалу RT, що також готова свідчити, щоб «з’ясувати ситуацію, що стоїть за цією масовою істерією». Свідчення від Весельницької наразі не заплановані.

11 липня Трамп-молодший оприлюднив електронні листи, з яких випливає, що він прийняв пропозицію зустрітися з Весельницькою, коли йому повідомили, що вона має компромат на кандидата в президенти від демократів Гілларі Клінтон. Син президента США зазначив, що зустріч не принесла жодної користі.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ