Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Транспортну реформу у Львові потрібно було починати з дослідного випробування

«Увесь позитив, який мав відбутися після впровадження нової транспортної мережі, він, на жаль, не відбувся через ряд неузгодженостей, бистроту прийняття рішення й недостатній термін випробування на ділі тих чи інших транспортних систем, - про це сьогодні, 12 січня, під час брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

«Будь-яке транспортне рішення повинне пройти період дослідного випробування. У Львові потрібно було зробити кілька дослідних маршрутів в режимі експертної оцінки, над ними попрацювати», - зазначив голова Львівської ОДА.

Як приклад, він навів здачу в експлуатацію нового терміналу львівського аеропорту.

«Можна було зробити шоу і відкрити термінал, але рішення було прийнято зачекати до закінчення апробації всіх інженерних мереж, і це правильно», – зазначив Михайло Костюк.

Він також зазначив, що одним із варіантів виходу із транспортного колапсу, є запровадження тимчасових міжнапрямових маршрутів, які випали при новій мережі. Костюк також зауважив, що доцільно відновити «певні наскрізні маршрути» (короткі маршрути старої схеми, але в обхід центру), щоб дотриматись ідеї схеми руху щодо розвантаження центру від транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ